Kiváló munkaszervezési eszköz lehet egy online naptár, főleg ha a segítségével könnyen átláthatóvá válnak cégünk aktuális munkafolyamatai, továbbá még a konfliktuskezelés- és megelőzés terén is egyedülálló képességeket nyújt. Mindez, és még sok más hasznos eszköz is megtalálható a Bitrix24 vállalatirányítási hálózat funkciói között, hogy fontos céges eseményeinkről és eredményeinkről ne maradjanak le az alkalmazottak.

Könnyű időbeosztás

Miután az időgazdálkodás az elmúlt másfél évtizedben kulcskifejezés lett a magyar kis- és nagyvállalatok sikerhez vezető útján is, nem csak a cégek lettek hatékonyabbak, hanem a papír, online- vagy szoftveralapú naptárak kiadói is vaskosabb bevételekre tesznek szert. Szinte minden ingyenes vagy fizetős irodai számítógépes programcsomag érzékeny része lett a naptár-funkció, mégis a felhasználóknak gyakran támadhat hiányérzete. Nem beszélve az olyan vezetőkről, akik mindig tudni szeretnék, hogy a beosztottak éppen hol tartanak egy-egy projektjük munkafolyamataiban, fázisaiban.

A Bitrix24 integrált vállalatirányítási irodai szoftver csomag ezen a ponton, vagyis a naptárfunkciójában jelent sajátos, minden részletre és eseményre figyelő, összehangolt, átlátható, továbbá tervezhető rendszert az egész vállalat szintjén. Alkalmazásával a vezetők mindig tudni fogják, hogy beosztottak éppen milyen munkát végeznek és mivel fognak foglalkozni a jövőben. Mindezt megkönnyíti, hogy a naptárak nemcsak a Bitrix24 böngészős változatában érhetők el, de az asztali alkalmazásban és mobil eszközökön is, sőt a Google naptárainkkal is szinkronizálhatók.

Ugyanakkor a naptárak nemcsak a dolgozói tevékenységek nyomon követésében játszanak fontos szerepet, de segítségükkel elkerülhető az is, hogy elfeledkezzünk fontos feladatokról, találkozókról, tárgyalásokról és egyéb eseményekről, hiszen jól kalibrálható értesítőfunkciót tartalmaznak, melyben beállítható, hogy mikor és milyen formában kapjunk figyelmeztetést saját vagy beosztottjaink aktuális eseményeiről.

Tetszőleges csoportoknak

A személyes naptárak mellett korlátlan számú közös naptár is létrehozható munkacsoportok, osztályok vagy akár az egész vállalat számára. A rugalmas hozzáférési beállítások segítségével pedig megszabhatjuk, hogy ki tekinthesse meg naptárbejegyzéseinket, illetve kinek legyen szerkesztési joga az adott naptárhoz.

A naptárak kiváló felületet biztosítanak a találkozóink és egyéb közös események szervezéséhez, hiszen segítségükkel néhány kattintással megtalálhatjuk azt az időpontot, mely minden résztvevő számára megfelel, az adott dolgozók személyes naptárbejegyzései alapján. Az esemény létrehozásakor minden résztvevő kap egy értesítést, melyben jelezheti, hogy részt tud-e venni rajta. Ismétlődő események is könnyedén beállíthatók, így azok automatikusan megjelennek majd a résztvevők naptárában az általunk megadott időintervallumokban (hetente, kéthetente, havonta, stb.).

Integrálva az ügyfélkezeléssel

A Bitrix24 naptárai remekül együttműködnek a vállalatirányítási rendszerrel is, így az ott beállított találkozók, telefonhívások és egyéb ügyfelekkel kapcsolatos tevékenységek automatikusan bekerülnek az érintett naptárakba. Ugyanez történik akkor is, ha a vállalati eseményeket olyan okostelefonon vagy táblagépen állítjuk be, melyeken a Bitrix24 alkalmazás telepítve van.

Távollét, szabadság

Sok munkahelyi vitát és bosszúságot is meg lehet spórolni a Bitrix24 alkalmazásával, továbbá a szoftver segítségünkre lehet a személyeskedések elkerülésében is. A naptárfunkció hiányzási íve ugyanis szintén egyfajta naptár. Ebben a dolgozók beállíthatják, hogy mikor nem lesznek az irodában, tervezett szabadság, irodán kívüli megbeszélés vagy akár betegség miatt. A vezetők így jól láthatják, hogy ki és miért nincs éppen az irodában. A dolgozók ugyanitt szabadságkérelmeket adhatnak fel, amit feletteseik egyetlen mozdulattal elfogadhatnak vagy elutasíthatnak.

Amennyiben úgy gondoljuk, hogy egy bizonyos személy vagy munkacsoport eseményeiről hasznos lenne tudnunk, felvehetjük naptáraikat a kedvenceink közé, így mindig értesülünk aktuális eseményeikről és tudni fogjuk, hogy mikor kereshetjük meg őket bizonyos munkákkal, feladatokkal kapcsolatban és mikor nem.

A nagy közösségi oldalakat gyakran éri az a vád, hogy ellaposítják, kiüresítik és értéktelenné teszik emberi kapcsolatainkat. A Bitrix24 hálózata viszont a munka világára alkalmazza a közösségi megközelítést, ezért épp ellenkező hatás ér el: tartalommal tölti fel, valamint értelmessé és gördülékennyé alakítja át kollegiális viszonyainkat.

Recent Posts / View All Posts

webinar word - white chalk handwriting on old slate blackboard on a screen of a digital tablet computer with a coffee cup and stylus pen

Ismerje meg rendszerünk új funkcióit! – Bitrix24 webinar

| Egyéb | No Comments

  Ismerje meg elsőként Bitrix24 új CRM és feladatok rendszerét és a többi, ez évre tervezett újításait!

Az idő pénz – gazdálkodjon vele a lehető legjobban!

| BITRIX24, Enterprise Social Collaboration, intranet, Munka, Projektmenedzsment, Social Enterprise, Vállalatirányítás | No Comments

Hatékonyabb időkezelés? Átlátható projektek? Könnyen kiosztható és kezelhető feladatok? Önnek mi a legfontosabb egy jó vállalati rendszerben? Bemutatjuk a Bitrix24 projektkezelési felületét, amire méltán vagyunk büszkék. Ugyanis jelenleg ez a…

Bitrix24 - Meeting

Bitrix24 – 4 ok, amiért a meetinget jobb a Bitrixre bíznod

| BITRIX24, Cloud computing, CRM, Enterprise Social Collaboration, ERP, internet, intranet, Munka, Projektmenedzsment, Social Enterprise, Vállalatirányítás | No Comments

Mi jut az eszedbe a meetingekről? Sokan az idegőrlő unalom szinonimájaként gondolnak az órákig elhúzódó, sokszor dermesztően kevés eredményt hozó vállalati tárgyalásokra. Egy social collaboration rendszer, a Bitrix24 új megvilágításba…

Bitrix24 - Leader

Bitrix24 – A jó vezető a bizalomépítés mestere

| BITRIX24, Munka, Projektmenedzsment, Vállalatirányítás | No Comments

Mitől lesz igazán produktív és kreatív a csapatod? Mivel kovácsolhatsz összetartó közösséget a különböző mentalitású emberekből? A válasz a bizalom, a csapatépítés cementje és habarcsa, ami pozitívan hat a munkafolyamatokra…

Minden vélemény számít!