BITRIX24  – Funkciók és eszközök

Közösségi intranet

Üzleti kommunikáció közösségi formában a BITRIX24 segítségével

A BITRIX24  közösségi intranet

Gondolj csak bele, mennyire egyszerű a közösségi oldalakon, például a Facebookon kommunikálni? Nem is kérdés, hogy a közösségi oldalak elképesztő népszerűsége nagyrészt annak köszönhető, hogy a korábbi módszerekhez képest jelentősen egyszerűbbé teszik az egymással való kommunikációt. Képzeld el, milyen nagyszerű lenne ezt a hatékony és gyors kommunikációs módszert beépíteni céged mindennapjaiba! A Bitrix24 kiváló eszközöket kínál a feladatkezelésre, fájlmegosztásra és a munkaidő nyomon követésére, hogy a lehető leghatékonyabbá tegye a munkát és a munkahelyi kommunikációt. Használd az BITRIX24-et az irodából vagy bárhonnan máshonnan az ingyenes mobilos applikáció segítségével!

Vállalati hírfolyam (Activity Stream)

Az Activity Stream egy egységes, interaktív hírfolyam, ahol minden változás, partnerfelvétel és új feladat megjelenik. Az hírfolyamban minden munkával kapcsolatos, közösségi vagy bármilyen más esemény megjelenhet. Minden dolgozód tisztában lehet vele, hogy éppen milyen munka folyik a cég egyes részlegein, beszélgetéseket folytathat és ami a legfontosabb, kiválaszthatja, hogy milyen események jelenjenek meg a hírfolyamban, hiszen az Activity Streamet minden felhasználó kedvére személyre szabhatja.

A BITRIX24 vállalati hírfolyama valós idejű frissítéseket, intelligens követési lehetőséget, értesítési lehetőségeket kínál a felhasználók számára és akár az egész cégre vonatkozó bejelentéseket is könnyedén közzé tehetsz vele. Időzíthetsz eseményeket, csatolhatsz fájlokat ás azonnali visszajelzéseket kaphatsz dolgozóidtól, munkatársaidtól – mindezt saját, személyre szabott Activity Streameden belül.

A „Like!” gomb

Az Activity Stream amellett, hogy személyre szabott, interaktív is. Hozzászólhatsz az egyes eseményekhez közvetlenül a főfelületről, a feladat- és képnézegetőt is elérheted anélkül, hogy el kéne navigálnod az oldalról és a Like gombbal kedvelheted a neked tetsző bejegyzéseket, történéseket.

A kedvelés nemcsak véleménynyilvánítás a dolgozók felé, de a keresést is befolyásolja, hiszen a minél többször „like-olt” bejegyzések előkelőbb helyen jelennek majd meg a keresési eredményekben. Érdemes tehát kedvelni a fontos tartalmakat.

Beszélgetések

A beszélgetés funkció jelentősen megkönnyíti a közös munkát egy adott feladat vagy egy közösen szerkesztett dokumentum esetében. Ha új beszélgetést kezdeményezel az Activity Streamben, mondandódhoz dokumentumot vagy képet is csatolhatsz.

Privát beszélgetéseket is kezdeményezhetsz egy vagy több kollégáddal és bármikor hozzáadhatsz új résztvevőket. Személyes üzeneteket a BITRIX24 azonnali üzenetküldő felületéről is küldhetsz.

Képgaléria

A képgaléria (Photo Gallery) segítségével a feltöltött képek tetszés szerint kezelhetőek. Bármennyi galériát létrehozhatsz, akár mindegyik felhasználónak és munkacsoportnak lehet külön albuma. Töltsd fel képeidet gyorsan, akár többet is egyszerre, kedveld mások fényképeit és kommentáld őket!

A képgaléria szintén szorosan összefügg az Activity Streammel, hiszen a frissen feltöltött kép fájlok előnézete automatikusan megjelenik rajta, ahol aztán szabadon lehet kedvelni, nézegetni és hozzászólni. A kis képre rákattintva azonnal megjelenik a teljes méretű verzió, anélkül, hogy el kéne navigálnod az Activity Streamből.

Jelvények

A jelvények (Badges) remek eszközt jelentenek a motivációra. Használd őket bátran, hogy kimutasd elismerésed dolgozóid, kollégáid irányába. Ezek a jelvények apró díjak, melyeket a vezetők és az egyes munkafolyamatok felügyelői adhatnak a jó munkát végző dolgozóknak. Ezek az Activity Stream mellett a megjutalmazott felhasználó profiljában is megjelennek.

Bejelentések

Ne hagyd, hogy dolgozóid lemaradjanak egy-egy bejelentésről! Ha fontos bejelentést szeretnél közzétenni és azt szeretnéd, hogy mindenki lássa azt, válaszd ki a Bejelentés (Announcement) üzenettípust az Activity Streamben.

A bejelentések sárga színnel kiemelve jelennek meg a főoldal jobb felső sarkában és mindaddig láthatóak maradnak, amíg az adott felhasználó rá nem kattint a „Láttam” (Mark as read) gombra.

Egyesítés a közösségi oldalakkal

Kapcsold össze intranetes felhasználói fiókodat a közösségi oldalakon található profiljaiddal, így a munkakezdésre vagy az egy-egy feladat befejezésére vonatkozó információk bejegyzésként megjelenhetnek akár a Facebook vagy Twitter profilodon is.

Tudj meg többet a BITRIX24  funkióiról