Funkciók

Documentumok

Töltsd fel fájljaidat az BITRIX24-re, hogy azok mindig, mindenhonnan elérhetőek legyenek

Dokumentumkezelés

Ha feltöltöd fájljaidat a BITRIX24-be, akkor azok elérhetővé válnak annak erőteljes, interaktív fájlkezelő rendszerében. Legyen szó prezentációkról, dokumentumokról, videókról vagy bármilyen más fájlról, kedved szerint letölthetővé, szerkeszthetővé teheted azt mások számára, de akár privát használatra is megtarthatod és megtagadhatod mindenki más számára a hozzáférést. A kereső segítségével bármilyen feltöltött fájlt könnyedén megtalálhatsz.

Nézd meg a Bitrix24 weboldalára felkerült új videót, mely remekül bemutatja azt az átlátható dokumentumkezelő rendszert, melyet a BITRIX24 is használ. Nézd meg, milyen egyszerűvé válik a segítségével a szerkesztés, megosztás és letöltés.

Személyes és megosztott dokumentumok

Minden felhasználói profilon belül található a fájlok (Files) menüpont. Ez egy személyes felület, melyhez a munkatársaknak nincs hozzáférési joguk. Ide minden dolgozó bátran feltöltheti a személyes fájljait és nem kell attól tartania, hogy bárki is látni fogja őket. Található azonban itt egy Megosztott fájlok (Shared files) mappa is, ahová a másokkal is megosztani kívánt dokumentumok kerülhetnek. Egy-egy fájl vagy mappa hozzáférhetősége külön-külön is beállítható.

Minden BITRIX24-be feltöltött dokumentumhoz tartozik egy változásnapló (Change Log). Amikor egy új változatot feltöltesz, a dokumentum előző változata nem törlődik, hanem egy mentés készül róla, melyet később bármikor visszaállíthatsz. A változásnaplóban az is látható, hogy az egyes verziókat ki és mikor készítette.

Könnyű szerkeszthetőség

Szerkeszd munkatársaiddal közösen a dokumentumokat egyenesen az Activity Streamből, írj hozzászólásokat, tölts fel frissebb verziót, olvasd a visszajelzéseket és kövesd figyelemmel a fájllal kapcsolatos változásokat valós időben! Lehetővé teheted a szerkesztést mindenki számára, aki részt vesz az adott beszélgetésben, de akár arra is kérheted őket, hogy az általuk javasolt új verziót hozzászólásként töltsék fel.

Ha te és kollégáid befejeztétek a szerkesztést, elmenthetitek a kész dokumentumot a BITRIX24-ben, letölthetitek azt a számítógépetekre vagy egyszerűen csak otthagyhatjátok az Activity Streamben. A BITRIX24 segít egyszerűen megjelölni az értékes vagy fontos dokumentumokat: egyszerűen csak kattints a Like gombra. A több kedvelést kapott dokumentumok előkelőbb helyen szerepelnek majd a keresési eredmények között.

Bitrix24.Drive

A Bitrix24.Drive segít a számítógéped és az BITRIX24 közti fájlszinkronizálásban. Elég, ha a feltölteni kívánt fájlt az erre a célra kijelölt mappába mented a számítógépeden és az rögtön megjelenik a BITRIX24-n is.

Tudj meg többet a Bitrix24.Drive-ról itt!

Network Drive Mapping

Hozzárendelheted bármelyik dokumentum könyvtáradat egy hálózati meghajtóhoz a számítógépeden. Ezt mindössze két kattintással megteheted a WebDav segítségével. Ez azt jelenti, hogy akár Windowst, Mac OS-t vagy Linuxot használsz, feltöltött fájljaidat a lokálisan, az operációs rendszer intézőjét, fájlkezelőjét használva megtekintheted.

Dokumentumok létrehozása és szerkesztése online

Nem kell öltönyben és nyakkendőben ülnöd az irodában ahhoz, hogy a BITRIX24-re fájlokat tölthess föl! A Google Docs-szal és a MS Office webes applikációival való integrációnak köszönhetően a böngészőben létrehozhatsz dokumentumokat, prezentációkat, majd azokat feltöltheted és hozzárendelheted egy feladathoz vagy csatolhatod egy beszélgetéshez az Activity Streamben.

Google vagy Microsoft felhasználói fiókod segítségével könnyedén megnyithatsz és szerkeszthetsz minden dokumentumot, mely a BITRIX24 fiókod alá van feltöltve. A közös szerkesztés és dokumentumkezelés ezzel a módszerrel is működik.

Szerkesztés MS Office-ban

Könnyedén szerkesztheted BITRIX24-re feltöltött Word vagy Excel dokumentumokat az Internet Explorer vagy a Mozilla Firefox segítségével. Ha megnyitsz egy fájlt, az a többiek számára automatikusan hozzáférhetetlenné válik, így nem kell attól tartanod, hogy idő közben mások is beleszerkesztenek a munkádba. A többiek ekkor a BITRIX24 felületén látni fogják, hogy az adott dokumentum éppen szerkesztés alatt áll. Amint a dokumentumot bezárod és elmented, az ismét elérhetővé válik mindenki számára.

Gyors keresés

A BITRIX24 egy erőteljes keresőfunkcióval rendelkezik, mely a dokumentumok mellett a felvételekben, üzenetekben, kommentekben és más helyeken is keres, hogy biztosan megtalált az általad kívánt információt. A frissen feltöltött tartalmakat azonnal indexálásra kerülnek, így rögtön megtalálhatóvá válnak bárki számára. A keresési eredményeket a Like-ok is befolyásolják, ezért érdemes megnyomni a Like gombot az olyan tartalmak esetében, melyekre valószínűleg még szükségünk lesz és amire nagy valószínűséggel rákeresünk majd a jövőben. Ha keresel valamit és elkezdesz gépelni, a rendszer azonnali keresési ajánlatokkal igyekszik majd megkönnyíteni a dolgodat.

Tudj meg többet a BITRIX24 funkióiról