Funkciók

Chat

Kommunikáció a BITRIX24-ben

Azonnali üzenetküldés

A beépített üzenetküldő rendszer rendszerértesítéseket küld a felhasználóknak és azonnali üzenetküldésre is használható. Minden elküldött és fogadott üzenet elmentésre kerül, így később könnyedén visszakereshető. Mindig a legfrissebb üzenet kerül legfölülre.

Az üzenetküldő felületen található egy kereső, melynek segítségével könnyedén megtalálhatod bármelyik munkatársadat, dolgozódat. Beállíthatod állapotodat elérhetőre vagy elfoglaltra. Amennyiben az utóbbit választod, új üzenet esetén nem fog felugrani az azonnali üzenetküldő ablak, hogy ne szakítson félbe a munkában, de egy kis számláló mutatni fogja üzeneteid számát, így nem fogsz megfeledkezni róluk.

Csoportos chat

Hívd be egyszerre több kollégádat egy beszélgetésbe és chatelve, kényelmesen beszéljétek meg a közös projekt kapcsán felmerülő kérdéseket. A résztvevők lehetnek az intranet és az extranet tagjai is, a beszélgetés pedig elnevezhető és elmenthető minden felhasználó chat-történelmébe.

Mobil alkalmazás

Az ingyenes mobil alkalmazás használatával bárhonnan bejelentkezhetsz a vállalati rendszerbe és dolgozhatsz a projektjeiden. Az alkalmazás a BITRIX24 chat funkcióját is támogatja, az új üzenetekről akkor is kapsz értesítést, ha az alkalmazás éppen nincs megnyitva.

Mindemellett megnézheted kollégáid, beosztottjaid profilját, elolvashatod a friss vállalati híreket az Activity Streamben, kezelheted a fájljaidat, figyelemmel követheted a feladatokat, időzíthetsz eseményeket, kommentálhatsz, kedvelhetsz és kezelheted az ügyfélkapcsolatokat. Tudj meg többet a mobil alkalmazásról itt!

Asztali alkalmazás

Telepítsd az asztali alkalmazást, hogy a böngésződön kívül is kommunikálhass munkatársaiddal. Az asztali alkalmazás az azonnali üzenetküldőt tartalmazza kontaktlistával, állapotállítási lehetőséggel, csoportos chattel és fájlszinkronizálással.

Tanulj meg többet a BITRIX24 asztali alkalmazásról!

Tudj meg többet a BITRIX24 funkióiról