Funkciók

Munkaidő

A BITRIX24-vel nincs több időpocsékolás!

Időkezelés

Az időkezelésre szolgáló eszközök anélkül alakítanak ki nagyobb fegyelmet dolgozóid munkarendjében, hogy azok nyomás alatt, megfélemlítve éreznék magukat. A rendszer figyelemmel követi, hogy ki mikor kezdi meg a munkaidejét, mikor fejezi be azt (clock in – clock out) és mikor tart szünetet. Emellett a BITRIX24 segítségével könnyen és kényelmesen megtervezhető a munkanap menete, rendszerezhetőek és fontossági sorrendbe állíthatók a feladatok. A rendszer elmenti az így kinyert adatokat, melyek minden dolgozó esetében a teljesítményjelentés alapjává válnak.

Teljesítményjelentések

Milyen gyakran készítenek dolgozóid jelentést saját munkájukról? A BITRIX24 segítségével könnyedén kaphatsz jelentést eredményességükről, teljesítményükről naponta, hetente vagy havonta. A jelentés elküldése előtt a rendszer minden esetben értesíti a dolgozókat, akik megjegyzést fűzhetnek hozzá vagy egyéb beállításokat eszközölhetnek, mielőtt ténylegesen elküldenék a jelentést. Azt is megtervezhetik, hogy milyen terveik vannak, milyen feladatokat szeretnének elvégezni a következő jelentésig és ugyanilyen formában azt is elküldhetik a vezetőnek. A jelentést a kijelölt vezető kapja meg, aki pozitív vagy negatív értékelést adhat rá és akár hozzászólást is fűzhet hozzá. A jelentések minden dolgozó számára láthatóak lesznek a rájuk adott értékeléssel együtt.

Naptár

Szeretnéd megszervezni a munkát, beidőzíteni az egyes folyamatok egy egyszerű, könnyen átlátható felületen? A BITRIX24 személyes naptárai segítségével lehetőséged van erre és az elkészült naptárak könnyedén megoszthatóak a munkatársakkal a rendszeren belül, mobil felületeken is jól láthatóak és akár e-mailben is elküldhetőek. Használd az emlékeztető funkciót és soha többé nem kell attól tartanod, hogy megfeledkezel egy fontos találkozóról.

A naptár mobil eszközökön is kiválóan alkalmazható, így ha valamilyen változás történik út közben, bármikor értesítheted kollégáidat iPhone-odról, iPadedről vagy androdidos készülékedről.

Meetingek és eligazítások

Kétség sem férhet a meetingek fontosságához. A BITRIX24 meeting tervezője képes a meghívások és a válaszok kezelésére is, valamint könnyedén megtervezhető és felvázolható vele a meeting tervezett menete. Figyelemmel követhető a meeting időtartama és annak eredménye is, az adatok pedig mentésre kerülnek egy naplófájlba. A kimaradt pontok pedig egyszerűen áttehetők a következő meetingre.

Hiányzási lista

A hiányzási lista (Absence Chart) tulajdonképpen nem más, mint egy naptár, mely azt mutatja, hogy ki mikor nem lesz bent az irodában. Egy pillanat alatt megtudhatod, hogy mely dolgozóid nem állnak majd a rendelkezésedre a következő napokban, hetekben és mikor térnek vissza.

Tudj meg többet a BITRIX24 funkióiról