Funkciók

HR és szervezés

Találd meg a legjobb embert a feladatra aBITRIX24 segítségével

Találd meg a körülötted lévőket

Csakúgy, mint a közösségi oldalak esetében, a BITRIX24-ben is az emberek állnak a középpontban. Egyszerűen csak kattints az Alkalmazottak (Employees) menüpontra, hogy egyszerűen megtaláld alkalmazottaid elérhetőségeit vagy a különböző szűrők segítségével rátalálj a legmegfelelőbb dolgozódra egy adott feladat elvégzéséhez. Ha a listában megjelenő személyek valamelyikére rákattintasz, akkor megtekintheted a profiloldalát. Minden nyilvános információt megtalálsz itt az adott dolgozóról, emellett azonnali üzenetet is küldhetsz neki vagy kommentet fűzhetsz a blogbejegyzéseihez vagy fényképalbumaihoz. Az alkalmazottkönyvtár amellett, hogy egy egyszerűen és kényelmesen alkalmazható eszköz, könnyedén szinkronizálható például az Outlookkal vagy a CardDAV-val, a benne található adatok pedig kiexportálhatóak egy Excel táblázatba. Szinkronizáld alkalmazottlistádat mobil eszközeiddel és néhány egyszerű ujjmozdulattal megtalálhatod dolgozóid szükséges adatait.

Vállalati pulzus

A vállalati pulzus (Company Pulse) eszköz nagy segítséget nyújt abban, hogy dolgozóid mindennapjainak a részévé váljon a BITRIX24. A grafikon remek betekintést nyújt abba, hogy dolgozóid mely eszközöket használják a leggyakrabban és hogyan épül be a BITRIX24 a mindennapi munkába cégednél.

A vezetők előre megírt magyarázó és bemutató szövegeket küldhetnek dolgozóiknak az Activity Stream segítségével, hogy tovább bátorítsák őket a különböző BITRIX24 nyújtotta eszközök használatára.

Találd meg dolgozóidat könnyen!

Még csak a meg sem kell érintened a billentyűzetet, hogy megtaláld azt a beosztottadat, akit keresel. A BITRIX24 vállalati struktúra rendszerében kiválóan lehet navigálni mindössze kattintások segítségével. A dolgozók alapesetben ábécésorrendben jelennek majd meg, de könnyedén csökkentheted a találatok számát például a pozíció szerinti szűréssel. Ha név szerint keresel, elég mindössze a név egy részét beírni.

Szervezeti ábra

A szervezeti ábra (Company Structure) megmutatja a céges hierarchiát a különböző osztályokkal és alosztályokkal együtt. Nyisd meg a legrelevánsabb osztályt, hogy kedvedre kiválaszthasd az adott munkára legalkalmasabb beosztottadat.

A struktúra különböző beállításai a közösségi intranet sok funkcióját befolyásolják, például, hogy kik kapják meg az egyes jelentéseket, ki adhat feladatokat kinek, stb. Az osztályvezetők minden beosztottjuk minden feladatát láthatják.

Kapcsold össze e-mail fiókjaidat a rendszerrel

Többé nem kell azzal vesztegetnek a drága idődet, hogy sorban megnézegeted az e-mail fiókjaidat. A BITRIX24-ben egyszerűen beállítható, hogy értesítést kapj új levél érkezése esetén, akár MS Eschange-et, iClodot, Gmailt, Outlookot vagy bármi márt használsz levelezésre.

A BITRIX24 ezen funkciója különösen hasznos akkor, ha egy másik számítógépről jelentkezel be a rendszerbe, ahol nincsenek beállítva e-mail fiókjaid.

Hozzáférési engedélyek

Dolgozóid csak azokat az információkat fogják látni, melyeket szeretnéd, hogy lássanak. Beállíthatsz külön hozzáférési engedélyeket osztályoknak, munkacsoportoknak, de akár egy-egy embernek is külön-külön. A BITRIX24-ben könnyedén elrejthetsz dokumentumokat, CRM-adatokat, egész munkacsoportokat és minden mást a kíváncsi szemek elől. A hozzáférési beállítások a keresési eredményeket is befolyásolják. Ha a keresőszó egy olyan dokumentumra, fájlra, stb. mutat, melynek megtekintéséhez az adott személynek nincs engedélye, akkor az nem fog megjelenni a találati listában.

IP-alapú hozzáférés-korlátozás

Beállíthatod, hogy egyes felhasználók csak bizonyos IP-címekről léphessenek be BITRIX24 fiókjukba. Megszabhatod például, hogy egyesek kizárólag az irodai gépekről tudjanak belépni, míg másoknak adhatsz belépési engedélyt otthoni gépükről is, akikben pedig a legjobban bízol, azoknak megengedheted, hogy bárhonnan belépjenek.

Közös munka az Extraneten

Az általunk kínált közösségi intraneten nemcsak kollégáiddal és beosztottjaiddal dolgozhatsz együtt, de olyan külsősökkel is, mint a partnerek, ügyfelek, stb. Meghívhatsz külső felhasználókat az Extraneten létrehozott munkacsoportokba, ahol közösen dolgozhattok bizonyos projekteken vagy feladatokon. Ezek a felhasználók egy külön listán jelennek majd meg, így mindig tudni fogod, hogy éppen ki dolgozik az Extraneten.

Listák

A listák segítenek a rekord-alapú adatok könnyed kezelésében. Remekül alkalmazhatóak többek között termékkatalógusokhoz, beszállítói könyvtárakhoz, kiadási listákhoz, stb. A listákban tárolt adatokat könnyedén szűrheted, rendszerezheted, táblázatos formába rendezheted, beállíthatod a hozzáférési jogokat és exportálhatsz, importálhatsz adatokat. A listák szinte végtelen számú lehetőséget kínálnak.

Webes űrlapok

A webes űrlapok (Web Forms) modullal különböző űrlapokat készíthetsz és tehetsz közzé, legyen az akár valamilyen felmérés, adatkérés vagy egy egyszerű kommentbox. Segítségével könnyedén gyűjthetsz adatokat mind cégeden belülről, mind kívülről. (Ez a funkció nem elérhető a cloud verzióban).

eLearning

Hozz létre online tréningeket, állíts össze teszteket és vizsgáztasd dolgozóidat az eLearning funkció segítségével! Nincs semmiféle megkötés, annyi tréninget és tesztet tervezhetsz dolgozóid vagy az Extranetre meghívott felhasználóid számára, amennyit csak szeretnél. Az elért eredményesek természetesen tárolásra kerülnek, így ezek mindig elérhetőek, nyomon követhetőek és összehasonlíthatóak lesznek. (Ez a funkció nem elérhető a cloud verzióban)

Fejlett integrációs és szinkronizációs lehetőségek

A BITRIX24-vel könnyedén szinkronizálhatóak az MS Outlookban található feladatok, kapcsolatok és naptárak. Az MS Exchange Server 2007/2010 Connectornak köszönhetően az MS Exchange-ből is könnyedén átviheted kapcsolataidat, feladataidat és naptáraidat az intranetre. A BITRIX24 a CalDAV és CardDAV formátumokat is támogatja, így Google és Apple termékekkel is használható. Termékünk emellett az Active Directory/LDAP támogatást is biztosítja, melynek az adatkezelés szempontjából van jelentősége.

Testre szabhatóság

Intraneted már akár néhány kattintás segítségével testre szabhatod. A BITRIX24 támogatja az Ajaxot és az Active-X-et és egy adaptív felülettel is rendelkezik, mely drag-and-drop módszerrel is testre szabható. Az intranet teljes forráskóddal és nyilvános API-val áll vásárlóink részére, akik így kedvükre változtathatják annak tartalmát és megjelenését. Az előre definiált témák és színsémák mellett kedved szerint létrehozhatsz teljesen új megjelenéseket BITRIX24 példányodnak. (Ez a funkció nem elérhető a cloud verzióban).

Több divízió

A BITRIX24 lehetőséget biztosít arra, hogy az egyes osztályoknak vagy divízióknak saját intranetük legyen. Ez különösen akkor hasznos, ha egy nagy cégnek különböző helyeken vannak irodái, kirendeltségei, melyek önállóan működnek és mindegyiknek megvan a saját területi vezetője. Minden kirendeltségnek lehet saját intranete, saját vállalati struktúrával. Egy adott dolgozónak így lehet felhasználói fiókja a teljes cég mellett az adott kirendeltség, sőt, az adott osztály külön bejáratú intranetén is. (Ez a funkció nem elérhető a cloud verzióban).

Tudj meg többet a BITRIX24 funkióiról