Bitrix24 Telefónia

Egy telefonos ügyfélszolgálatot megszervezni nem egyszerű és nem olcsó munka. Ráadásul, ha rosszul sikerül, elégedetlenek lesznek az ügyfelek és romolhatnak a cég eredményei. Jó hír, hogy ma már a beérkező hívások kezelésére is van könnyen automatizálható, sőt akár ingyenes megoldás is.

Gyors kapcsolás az illetékeshez

Ahhoz, hogy egy telefonos ügyfélszolgálat jól, vagyis a vevőink megelégedésére működjön, sok mindennek kell olajozottan működnie. De az biztos, hogy a legelső dolog, amivel az ügyfél szembesül, nem más, mint a kapcsolás sebessége. Azaz, hogy mennyi idő alatt jut el egy olyan munkatárshoz, aki illetékes, kompetens, és tud intézkedni az ügyében.

Egy vállalatnak pedig duplán is érdeke. hogy ez az összeköttetés gyorsan létrejöjjön. Egyrészt a vevő elégedettsége miatt, másrészt a saját erőforrásait sem akarja arra pazarolni, hogy a kollégák ide-oda kapcsolgatással és keresgéléssel töltsék az időt.

De ez nem csak a klasszikus ügyfélszolgálatra igaz: a kimenő és bejövő hívások kezelése minden cégméretnél és cégtípusnál kritikus kérdés, az értékesítéstől kezdve a partnerek kezeléséig.

Automatikusan a legegyszerűbb

Bitrix24 közösségi intranetA Bitrix24 CRM modulja képes arra, hogy a bejövő hívások esetén megnézze, szerepel-e már az adott telefonszám az adatbázisban. Amennyiben nem, a hívást fogadó munkatárs már a beszélgetés közben létrehozhat egy új profilt a telefonálónak és leadként (érdeklődőként) tárolhatja az a rendszerben.

Ha viszont a hívó száma már megvan a CRM modulban, mert egy ügyfélről vagy prospectről van szó, a hívás automatikusan ahhoz a menedzserhez irányítódik, aki az adott cégért vagy személyért felel. Mielőtt a menedzser felvenné a telefont, a képernyőjén nem csak azt látja, hogy ki keresi éppen, de az illető CRM profilját is, benne a legutóbbi aktivitásokkal. Vagyis könnyen és gyorsan felveheti a fonalat, mert tudja, hogy az ügyfél milyen termékeket rendelt, szolgáltatásokat vett igénybe, vagy éppen milyen ajánlatokat kapott legutóbb.

A hangfelvétel sem akadály

Opcionálisan akár a beszélgetéseket is rögzíteni lehet, és az így keletkező MP3 fájlokat szintén hozzá lehet kapcsolni az ügyfél profiljához. Természetesen a törvényi rendelkezéseknek megfelelően, a hívás rögzítésének tényéről a beszélgetőpartnert tájékoztatni kell.

Elosztható a terhelés

Ez a megoldás arra is jó, hogy ha nagy hívásmennyiség érkezik be, akkor optimálisan tudjuk kihasználni munkatársaink kapacitását. A leterhelt kollégák helyett olyanokhoz irányíthatjuk a hívásokat, akik éppen szabadok, és fel tudják venni a telefont.

Beépített üzenetrögzítő

Persze adott esetben ennek az ellenkezője is fontos lehet: ha azt akarjuk, hogy egy ügyfél mindenképpen a hozzá tartozó menedzsert érje el. Ezért azt is beállíthatjuk, hogy ha az illető valamiért nem elérhető, akkor például vezetékes számról mobilra, vagy hangpostára irányítódjon a hívás.

Vonal van bőven

Ha egy munkatárs telefonszámát hozzárendeljük a Bitrix24 CRM-hez, az adott számhoz korlátlan mennyiségű bejövő vonal kapcsolódhat. És annak sincs felső korlátja, hogy hány munkatárs telefonszámát kapcsoljuk a rendszerhez.

Mindez 12 főig ingyen

A Bitrix24 a fent említett funkciókkal, egy egyszerű regisztráció ellenében, 12 főig teljesen ingyenesen használható. Egyedül a kimenő hívások költségét kel fizetni. Továbbá opcionálisan, havi díj ellenében bérelhetünk telefonszámokat, vagy csatlakoztathatjuk a saját PBX telefonközpontunkat.

És még mérnöki diploma sem kell hozzá

Mivel a rendszer előkonfigurált beállításokkal indul, a nevezett szolgáltatásokat az is könnyen beüzemelheti és kipróbálhatja, aki egyébként nem számítógépzseni.

Recent Posts / View All Posts

webinar word - white chalk handwriting on old slate blackboard on a screen of a digital tablet computer with a coffee cup and stylus pen

Ismerje meg rendszerünk új funkcióit! – Bitrix24 webinar

| Egyéb | No Comments

  Ismerje meg elsőként Bitrix24 új CRM és feladatok rendszerét és a többi, ez évre tervezett újításait!

Az idő pénz – gazdálkodjon vele a lehető legjobban!

| BITRIX24, Enterprise Social Collaboration, intranet, Munka, Projektmenedzsment, Social Enterprise, Vállalatirányítás | No Comments

Hatékonyabb időkezelés? Átlátható projektek? Könnyen kiosztható és kezelhető feladatok? Önnek mi a legfontosabb egy jó vállalati rendszerben? Bemutatjuk a Bitrix24 projektkezelési felületét, amire méltán vagyunk büszkék. Ugyanis jelenleg ez a…

Bitrix24 - Meeting

Bitrix24 – 4 ok, amiért a meetinget jobb a Bitrixre bíznod

| BITRIX24, Cloud computing, CRM, Enterprise Social Collaboration, ERP, internet, intranet, Munka, Projektmenedzsment, Social Enterprise, Vállalatirányítás | No Comments

Mi jut az eszedbe a meetingekről? Sokan az idegőrlő unalom szinonimájaként gondolnak az órákig elhúzódó, sokszor dermesztően kevés eredményt hozó vállalati tárgyalásokra. Egy social collaboration rendszer, a Bitrix24 új megvilágításba…

Bitrix24 - Leader

Bitrix24 – A jó vezető a bizalomépítés mestere

| BITRIX24, Munka, Projektmenedzsment, Vállalatirányítás | No Comments

Mitől lesz igazán produktív és kreatív a csapatod? Mivel kovácsolhatsz összetartó közösséget a különböző mentalitású emberekből? A válasz a bizalom, a csapatépítés cementje és habarcsa, ami pozitívan hat a munkafolyamatokra…

Minden vélemény számít!