Kifizetődő befektetés

Hogy  egy alternatív nézetet mutassunk be számodra azt illetően, hogy a teljesítménynövelés jelentősen feljavítja a jelenlegi idő/költség alapú teljesítményt, megfordítottuk a haranggörbét.

Mint ahogy az a továbbiakban olvasható lesz, a befektetés megtérül, teljes mértékben nyereséges lesz méghozzá négyszeresen, de akár húszszorosan is profitálhat.

cmmi2

Miért is kifizetődő:

Az idő/költség variációk nagy hatást gyakorolnak az összeredményre, legyen szó akár pénzügyről, akár hírnévről. Például:

  • Ha 20%-kal több időt venne igénybe, az azt jelentené, hogy a marketing csoport várakozik, a szolgáltatás nem elérhető, mint ahogy megígértük, a bevételáramlás is késik számunkra.
  • Az idő/költség aránypár eltolódása kihat más projektekre is. Így kevesebb pénz jut más projektek megvalósítására, ami hátráltatja a vállalat stratégiáját és más taktikai lépéseket.
  • Kereskedelmi szemszögből nézve, ha a vállalatnak 10%-os a jövedelmezősége, hozzávetőlegesen mondhatjuk, hogy 100 000 dollár valaki számára annyit jelent, hogy ezt az összeget fel kell tornáznia 1 000 000 dollárra termelés és értékesítés során, hogy a vállalat éppen csak fedezni tudja költségeit. A túllépés közvetlen hatással van a szervezet pénzügyi eredménymérlegére és a részvényeink értékére.
  • Közigazgatási környezetben a 3. szint elérésével el lehet érni a jobb kézbesítés/támogatást a közszolgáltatásban az ICT segítségével. Továbbá, az ICT szervezet előrelátásai szerint, az egységfejlődés és a kereslet már nem okoz több stresszt, mivel tervezhető és ellenőrizhető lesz.

És, hogy komolyra fordítsuk a szót:

Befektetésünk, hogy megszerezzük az előrelátott CMMI 3. szintű programfejlesztés feldolgozását és betanítását és, hogy a folyamatot másodrendűvé tegyük, a befektetési diagramok egy átlagot fognak mutatni, mely alapján megtakaríthatunk akár 50%-nyi idő/költség arányt minden kibocsájtott egység alapján, amelyek szerepelnek a projektben. Ha valaki visszakozik vagy kételkedik, mond meg neki, hogy ha 10% – 30%-kal is  többet tudnál teljesíteni, az nem is volna rossz.

De komolyra fordítva a szót, egy szolid 10%-os előmenetel, ROI (befektetésből megtérülő nyereség) esetében 4-től 20 alkalommal is teljesen lehetséges. A nyereség négyszeresen felülmúlja a befektetést, ha mindezt kifejleszted saját részre, és tizenháromszorosan ha megvásárolsz egy folyamatot, mint például az IBM Rational’s MethodComposer, vagy akár húszszorosan, de csak a teljes, hármas szintű panaszok esetében, mint például a SmartMethod (minden esetben megába foglal továbbképzést is). A programunkra alapuló irodai tapasztalatok azt bizonyítják, hogy 10%-os fejlődés elérhető szinte azonnal, míg a 20%-os is hamar megvalósul.

További információkért a befektetésből megtérülő nyereségről keresd fel vállalati akta mintáinkat.

Szó mi szó, ha az előrejelzések variációit szeretnéd csökkenteni, vagy általában véve a jelenlegi idő/ költség arányt szeretnéd csökkenteni, amellett, hogy szeretnéd kézbesíteni az ígért és jobb teljesítményt, a CMMI elárulja neked, hogy milyen képességeket célozz meg.