Document management in Office42

Az Office42-be bármikor feltöltheted dokumentumaidat és megoszthatod őket, de akár úgy is beállíthatod, hogy csak te láthasd őket. Könnyedén és rugalmasan változtathatsz a hozzáférési és láthatósági paramétereken. Fájljaid biztonságban vannak az intraneten belül, nem kell attól tartanod, hogy illetéktelenek hozzáférnek, de ha szükség van rá, generálhatsz egy speciális linket, melynek segítségével a külső felhasználók letölthetik az adott fájlt.

Megosztott dokumentumok

Dokumentum szerkesztése a Google Docs-on keresztül

Minden egyes dolgozónak, munkacsoportnak és osztálynak van egy saját könyvtára, ahová feltölthetik dokumentumaikat, fotóikat és egyéb fájljaikat. Az Office42 több különböző módot kínál a dokumentumokkal való munkavégzésre. Könnyedén szinkronizálhatod fájljaidat a számítógéped és az Office42 között a Network Drive Mapping funkció vagy a Dropboxhoz hasonló asztali applikáció segítségével. A közösségi intranet figyelemmel követi a fájlok változástörténetét, így azok bármikor visszaállíthatóak korábbi formájukba.

Az azonnali szerkesztés és a valós idejű közös szerkesztés sem jelent gondot, köszönhetően a Google Docs-szal és az MS Office webes alkalmazásainak integrációjának. Akár úgy is szerkesztheted dokumentumaidat, hogy nincs MS Office telepítve a gépedre, a Google Docs-szal, az OpenOffice-szal és a LibeOffice-szal való integrációnak köszönhetően.

Tudd meg, hogyan használhatod az Office42-t HR-információs központként