Dolgozói elkötelezettség növelése az Office42-vel

Nem kell ráerőltetned dolgozóidra az Office42-t, a hasznos eszközöknek és a közösségi oldalakhoz hasonlatos funkcióknak köszönhetően természetes módon és viszonylag gyorsan be fog épülni a mindennapokba a közösségi intranet. Amikor dolgozóid először jelentkeznek be fiókjukba az Office42-ben, azonnal fel fogják ismerni, hogy az Activity Stream nagyban hasonlít a Facebook és a Twitter hírfolyamához. Több rövid, oktató jellegű videó is a rendelkezésükre áll, melyek remekül bemutatja, hogy az Office42 eszközei miként javítják a munkát és miként lehet használni ezeket. A kedvelések, követések, megosztások, hozzászólások, chatelés, idővonalak és egyéb, a közösségi oldalakról már ismert funkciók elősegítik majd a közösségi intranet könnyű befogadását és megszeretését.

Activity Stream / Közösségi intranet

Jelvények és like-ok

Az Office42-ben minden olyan funkció megtalálható, melyek a hagyományos intranetekben is fellelhetőek voltak, de sok, a közösségi oldalakhoz hasonlatos funkcióval is rendelkezik, melyek elősegítik az olyan informális interakciókat a dolgozók között, mint egymás munkájának megdicsérése, kedvelése, stb. A kedvelés nagyon hasznos, mivel azok a dokumentumok, fájlok, kommentek és bejegyzések, melyeket like-oltál, előrébb fognak megjelenni a keresési eredmények között. A kedvelés emellett remek és azonnali módja a visszajelzés-adásának is, így elősegítve és bátorítva az ötletelést.

Az Office42-ben a felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy beszélgetéseket vagy más felhasználókat kövessenek különböző csoportokban vagy értesítést kérjenek, ha egy könyvtárba új fájl kerül, stb. Változás esetén a rendszer azonnal e-mailt küld az adott felhasználónak, de a mobilos és az asztali alkalmazás is értesít az új bejegyzésről, fájlról, stb. Ez egy remek eszköz a nagyvállalatok számára, ahol több száz dolgozó használja a közösségi portált, és így a fontos üzenetek, hozzászólások könnyen elkerülhetik a figyelmet.

Értesítések

Születésnapok

A közösségi intranet a munkával kapcsolatos eszközök használata mellett azt is lehetővé teszi, hogy te vagy dolgozóid létrehozzanak informális csoportokat érdeklődési köreik megtárgyalására. Így például lehetnek olyan csoportok, ahol az emberek vicceket, recepteket vagy gyereknevelési tanácsokat oszthatnak meg egymással. Ez szintén egy remek eszköz a munkahelyi kapcsolatok és a munkahelyi légkör megerősítésére. A születésnapokat figyelemmel követő widget szintén olyan informális interakciókra bátorít, mint a születésnapi köszöntők, meglepetések, stb.

Tudd meg, hogyan használhatod az Office42-t HR-információs központként