Hírek és közlemények az Office42-ben

Juttasd el a céggel kapcsolatos híreket minden dolgozódhoz és tartsd őket naprakészen. Az Office42 segítségével ezt könnyedén megteheted, több különböző módon. Csak rajtad áll, hogy melyiket használod.

Először is ott az Activity Stream melyen keresztül egyszerűen üzenhetsz minden dolgozódnak vagy bizonyos osztályoknak. Ezt az informális kommunikációs eszközt leginkább olyan helyzetekben ajánlott a használata, ha egy étkezőben felejtett mobiltelefon vagy egy égve hagyott lámpájú kocsi gazdáját keresed.

Activity Stream

Közlemények

Az Activity Stream segítségével akár közleményeket is közzétehetsz, ha az üzenet fajtájának kiválasztásakor a Közlemények (Announcements) lehetőségre kattintasz. Közleményed sárgával kiemelve fog megjelenni az Activity Streamben, de a kezdőoldal jobb felső sarkában is látható lesz egy külön boxban. Ez csak akkor fog eltűnni, ha dolgozóid rákattintottak az alatta található Megjelölés olvasottként (Mark as read) gombra.

Szavazásokat (Poll) is indíthatsz az olyan elképzelések, ötletek esetében, melyek megvalósítása előtt szeretnéd kikérni dolgozóid véleményét. Például az ünnepi időszak előtt kitehetsz egy szavazást, melyben megkérdezed, hogy dolgozóid szeretnének-e céges karácsonyi bulit és kinek melyik időpont lenne a legjobb. A szavazások a dolgozói elégedettség felmérésére is kiválóan alkalmazhatók.

Szavazások

Külső hírek importálása

Arra is lehetőséged van, hogy külső híreket, hírfolyamokat importálj az Activity Streambe, RSS-en keresztül. Ez a modul saját nyilvános API-val rendelkezik és már kis programozói tudás segítségével is bármilyen tartalmat beimportálhatsz. Az egész cég Activity Streamjébe is bevihetsz külső híreket, de akár minden felhasználónak külön hírfolyama lehet az őt érdeklő hírekből.

Az Office42 külön részleggel rendelkezik, melyben a cégeddel kapcsolatos információkat tárolhatod, legyen szó a cég történetének vagy küldetésének leírásáról, fontos emlékeztetőkről, céges naptárakról, fotógalériákról, elérhetőségekről vagy más céges adatokról. Ez az egységesített, központi adattár könnyedén és egyszerűen elérhetővé tehető minden dolgozó számára.

Cégadatok tárolása

Tudd meg, hogyan használhatod az Office42-t HR-információs központként