Képzések, tesztek és tudásbázis az Office42-ben

Az Office42 használatával formális és informális módon is bővítheted dolgozóid ismereteit, tudását. Az eLearning funkció használatával online tréningek és tesztek segítségével oktathatod és teheted próbára beosztottjaidat. Ezeket használhatod belső célokra, például dolgozóid továbbképzésére, de külsőkre is, mint a partnerek tanítására. Az Office42 eLearning funkciójának használatával végtelen számú tréninget és tesztet létrehozhatsz. A rendszer szintén támogatja a SCORM-alapú fájlexportot és –importot.

eLearning és alkalmazott-képzés

Wiki

Amennyiben szükséges, könnyedén beszúrhatsz hang- vagy videóanyagokat tesztjeidbe és oktató jellegű irományaidba. Természetesen a tesztek eredményei mentésre kerülnek és folyamatosan figyelemmel követhető az egyes dolgozók, partnerek fejlődése. A feleletválasztós kérdéseknél lehetőséged van automatizálni az értékelés folyamatát, míg az esszétípusú kérdéseket manuálisan értékelheted.

A közösségi intranetben található tudásbázis nem merül ki a tréningekben és wikikben, tovább bővíthető olyan anyagokkal, mint az alkalmazotti kézikönyv, a sales-folyamatok bővebb leírása, a cég belső irányelvei vagy akár FAQ-gyűjtemény. Létrehozhatsz az egész cégre vonatkozó wikit, de lehet saját wikije minden egyes osztálynak vagy munkacsoportnak is. Az Office42-n belül könnyedén létrehozhatók wiki-oldalak a Wikipédiából ismert egyszerű jelölőnyelv vagy egy WYSIWYG-szövegszerkesztő segítségével. A változtatások mentés után azonnal láthatóak lesznek, az új oldalak pedig azonnali mentésre és indexálásra kerülnek.

Minden wiki oldalhoz tartozik egy vitalap és egy laptörténet rész is, hogy nyomon követhetőek legyenek a vele kapcsolatos változtatások. Bármikor összehasonlíthatod a korábbi és jelenlegi változatokat, amikor csak szükség van rá.

Az Office42 emellett kiváló ötletkezelő funkcióval is bír, melynek segítségével minden egyes dolgozó felvethet új ötleteket bármilyen céges dologgal kapcsolatban és a többiek elbírálhatják azt. Minden szavazat tárolásra és a szavazás lezárultakor összesítésre kerül. Emellett a like-ok, kommentek, jelvények és egyéb eszközök segítségével az Activity Streamben is lehetőség van az ötletelés és értékelés egy kevésbé formális módjára.

Ötlet-menedzsment

Tudd meg, hogyan használhatod az Office42-t HR-információs központként