Önkiszolgáló dolgozók az Office42-ben

Az Office42 rengeteg olyan eszközt tartalmaz, melyek segítségével alkalmazottaid saját maguk végezhetnek majd el feladatokat, melyek korábban mind a HR-osztályon dolgozókra hárultak, ezzel végeláthatatlan papírmunka elé állítva őket. A HR-osztály terheinek csökkentése mellett ez a dolgozók elkötelezettségét is növeli majd, hiszen sokkal nagyobb kontrolljuk lesz a saját dolgaik fölött.

Közösségi intranetünkben a felhasználók felelősek a saját profiljukért, ők töltik ki az adataikat, töltenek fel fotókat, írnak a képességeikről, stb., ami nagy terhet vesz le a HR-esek válláról. Az Office42 emellett elősegíti a dolgozók, osztályok és csapatok közötti interakciókat.

Teljes kontroll a saját profil fölött

A rutin HR-folyamatok automatizálása

Minden HR-es dokumentum és űrlap egy helyen fellelhető az Office42-n belül, így nem kell ide-oda szaladgálni a különböző iratok után. Különböző kérelmek és az azokra vonatkozó űrlapok is könnyedén beadhatóak, amivel jelentősen lecsökken a papírmunka mértéke.

Az Office42 minden olyan eszközzel ellát téged és dolgozóidat, melyek az eredményes közös munkához szükségesek, így például naptárakkal, munkacsoportokkal, interaktív vállalati struktúrával, jelentésekkel, tudásbázissal, stb.

Meeting-szoba lefoglalása

Tudd meg, hogyan használhatod az Office42-t HR-információs központként