Rugalmas munkaerő az Office42-ben

Az Office42-t használhatod hagyományos intranetként, de közösségi intranetként (Enterprise 2.0) is, ez csak rajtad múlik. A legtöbb munkahelyen ajánlott a közösségi funkciók alkalmazása, mivel ezek jelentősen megnövelhetik az eredményességet és a termelékenységet, ráadásul semmiféle plusz díjat nem kell fizetned értük. Az klasszikus változat használatakor egy hagyományos (SharePointhoz hasonló) felületen dolgozhatsz, míg a közösségi intranet nagyfokú rugalmasságot kínál, mind a megjelenésben, mind a munkavégzésben.

Kinézet választó

Munkaidő beállítások

Manapság nem mindenki teljes munkaidős dolgozó egy cégnél, ezért az Office42 lehetővé teszi, hogy minden dolgozódnál megadd, hogy miként alkalmazod őket (részmunkaidős, szabadúszó, gyakornok, önkéntes, tanácsadó, stb.). Ennek megfelelően a különböző alkalmazási módokhoz különböző hozzáférési jogosultságokat is társíthatsz.

Az Extranet remek lehetőséget nyújt arra, hogy te és alkalmazottaid együtt dolgozhassatok azokkal, akik nem a cég munkatársai, például az ügyfelekkel, partnerekkel, szolgáltatókkal, tanácsadókkal. Az extranetes munkacsoportok előnye, hogy az oda meghívott külsős felhasználók csak az adott munkacsoport bejegyzéseit és dokumentumait fogják látni és nem férnek hozzá olyan adatokhoz, melyek csak cégedre és annak dolgozóira tartoznak.

Egy extranetes csoport Activity Streamje

Mobilos alkalmazás

Az ingyenes mobilos (iOS-re és Androidra) és asztali alkalmazásnak (Windowsra és Macre) köszönhetően te és dolgozóid bármikor beléphettek Office42-es fiókotokba, ahol elvégezhetitek feladataitokat, chatelhettek, elolvashatjátok a céggel kapcsolatos híreket az Activity Streamben, dolgozhattok a CRM-rendszerben és keresgélhettek a profilok között, akkor is, ha nem vagytok az irodában.

Tudd meg, hogyan használhatod az Office42-t HR-információs központként