Toborzás az Office42-ben

Közösségi intranetünknek van egy HR-információs rendszere, ami alaposan megkönnyíti a toborzást. Található benne egy belső hirdetőtábla, melyen megtalálhatóak a cégen belül megüresedett pozíciók, így tájékoztatva a dolgozókat az előrelépési lehetőségekről. A jelentkezői adatbázisban pedig részletes adatokat fogsz találni mindenkiről, aki valaha jelentkezett a cégedhez.

Karrierlehetőségek

Interjú

Az Office42-ben könnyedén beütemezhetsz állásinterjúkat és egyszerűen lefoglalhatod az ehhez szükséges szobákat, irodákat. A közösségi intranet minden olyan funkciót tartalmaz, mely szükséges a jelentkezők előszűréséhez, az interjúval kapcsolatos megjegyzések létrehozásához és az érintetteknek történő elküldéséhez. Emellett létrehozhatsz szavazatokat és kérdőíveket is, ahol kollégáid értékelhetik a jelentkezőket.

Létrehozhatsz egy külön munkacsoportot azok számára, akik a toborzást és az új munkaerő felvételét végzik. Itt kényelmesen, egy helyen el lehet végezni az olyan feladatokat, mint például a különböző pozíciók bővebb leírása, interjúk ütemezése, a felvételhez szükséges adatok megosztása, kérdések megvitatása a toborzócsapat többi tagjával, stb.

Tudd meg, hogyan használhatod az Office42-t HR-információs központként